Прикарпатські греко-католицькі священики обіграли у футбол закарпатське духовенство

31.10.2017 12:02 6

Прикарпатські греко-католицькі священики обіграли у футбол закарпатське духовенство

Перед грою, учасників поблагословив владика Ніл (Лущак), єпископ-помічник Мукачівської єпархії, який у своєму привітанні зазначив: “Подібний матч на Закарпатті ми проводимо вперше. Багато священиків дуже люблять футбол, уболівають за команди, але самі рідко виходять на поле. Тому зараз є добра нагода, щоби самим відчути дотик до м’яча, а ще – ближче познайомитися з нашими сусідами і разом у такий радісний спортивний спосіб прославляти Господа”.
Після цього команди за підтримки глядачів, які зібралися на цю спортивну подію, вийшли на поле. Матч обслуговувала бригада арбітрів на чолі з головним суддею – арбітром ФІФА Ярославом Козиком. Поєдинок відбувався у добродушній, проте все ж у змагальній атмосфері. Старалися гравці обох команд, хоча більш зіграними на полі виглядали священики Стрийської єпархії. Після стартового натиску господарів, стрияни захопили ініціативу на всіх ділянках поля. Уже в першому таймі вони чотири рази пробивали ворота суперника, закарпатці ж зуміли відповісти тільки одним голом. Після перерви гольовий розрив не зменшився, а ще більше зріс. Кінцевий рахунок зустрічі 7:1 на користь команди священнослужителів Стрийської єпархії.
Матч-відповідь між командами священиків Стрийської та Мукачівської єпархій відбудеться наступного року в місті Стрию.
Слід зазначити, що Мукачівська єпархія не входить до складу УГКЦ, підпорядковуючись безпосередньо папській столиці.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Полезные советы по дому, саду и даже интернету всегда под рукой Современные полимерные материалы ГДЗ по ОБЖ - восьмиклассник поймет Лечебный гриб линчжи по оптимальной цене Создание сайтов под ключ. Основные особенности

Публикации