Прем’єр-міністр України пообіцяв предстоятелю УПЦ КП "затвердити новий порядок денний"

17.04.2018 18:13 3

Прем’єр-міністр України пообіцяв предстоятелю УПЦ КП

Під час зустрічі глава уряду запевнив, що побудова сильної держави можлива лише через збереження національної культури, підтримку сімейних цінностей та духовності.
«Дякую за добрий рівень діалогу. Це надзвичайно важливо, що ми розуміємо, які завдання перед нами стоять. Утвердження духовності та віри – наша важлива місія, – сказав Володимир Гройсман. – Духовність – це фундамент і основа держави. Ми завжди будемо робити все, щоб духовність зміцнювалася, щоб дорога до храму була вільною. Ми сьогодні затвердимо новий порядок денний і сформуємо питання, які потребують обговорення».
Патріарх Філарет подякував прем’єр-міністру за підтримку Церкви та релігійних організацій в Україні.
«Ми відчуваємо урядову підтримку Церкви та релігійних організацій в Україні. Для нас це дуже важливо. Також хочу подякувати за вашу позицію в укріпленні сімейних цінностей в Україні. Якщо сім’ї не буде, не буде нації, і не буде держави», – наголосив предстоятель Київського Патріархату.
Главу УПЦ КП супроводжували патріарший намісник митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній та член Вищої церковної ради протоієрей Петро Ландвитович.

З-поміж інших у зістрічі брав участь Олександр Заєць, голова правління громадської організації «Інститут релігійної свободи», призначений минулого року позаштатним радником з релігійних питань прем'єр-міністра України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать грузоперевозки от надежного перевозчика Особенности и специфика шоссейных квадроциклов Близкий к РПЦ телеканал «Царьград» начал кампанию в поддержку создания «Малороссии» УГКЦ організувала курс реабілітації для медиків Харківського військового госпіталю Лучшие приложения на деньги в сети

Публикации