Прем’єр-міністр Патріарху УГКЦ: наше спільне завдання розвивати державу і духовність

01.02.2019 22:11 0

Прем’єр-міністр Патріарху УГКЦ: наше спільне завдання розвивати державу і духовність

Держава має завжди підтримувати діалог із Церквою, формувати спільне бачення майбутнього.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав сьогодні, 1 лютого, на зустрічі з Главою Української Греко-Католицької Церкви Святославом (Шевчуком), повідомляє Урядовий портал.

"Наше спільне завдання зараз – розвивати державу і духовність. Адже віра – це фундамент, на якому ми можемо побудувати благополуччя і достаток. Глибоко переконаний, що це можна зробити через діалог", - сказав глава уряду.

За його словами, зустрічі представників державної влади та духовенства допомагають визначити спільні кроки для розвитку країни, краще розуміти поточні завдання і подальшу перспективу взаємодії.

Глава УГКЦ, в свою чергу, наголосив на важливості розбудови партнерських відносин із державними інституціями. У цьому конексті кожен діалог та зустріч – це "можливість послужити для спільного блага нашого народу і нашої держави",- додав він.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/church_state_relations/74562/

Следующая новость
Предыдущая новость

В Житомире обыскали имама-чеченца в поисках оружия и экстремистской литературы Советы для любителей видеослотов Матрасы для детей Информационный сервис для организации похорон Превосходства микрокредита онлайн в Украине

Публикации