Президент України і король Саудівської Аравії спростять мусульманам процедуру здійснення хаджу

10.11.2017 0:53 6

Президент України і король Саудівської Аравії спростять мусульманам процедуру здійснення хаджу

«Я з подивом дізнався, що візи до Саудівської Аравії є найдорожчими серед усіх країн світу для українців і, відповідно, візи до України – найдорожчими для саудівців», — зауважив голова держави в коментарі для журналістів за підсумками офіційного візиту до Королівства Саудівська Аравія.
Він зазначив, що під час зустрічі з королем Саудівської Аравії укладена угода про зниження плати за візи з метою полегшення міжлюдських контактів, спрощення співпраці на рівні бізнесу та підприємців, а також активізації туризму.
За словами президента, це також сприятиме релігійному обміну. Петро Порошенко зауважив, що в Україні є близько 2 млн мусульман, і вони матимуть можливість здійснити прощу — хадж до Саудівської Аравії. «Ми домовились про те, що максимально спростимо процедуру здійснення хаджу», — повідомив він.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

СБУ притягла до відповідальності низку священиків УПЦ Парафія УГКЦ уклала із злодіями угоду про примирення Купить качественный китайский чай Адвентисти готують наукову конференцію «Журналістика, медіа служіння і медіаосвіта» Руководство для Посетителей Участка Джиншанлин Великой Китайской Стены:

Публикации