Президент Порошенко привітав учасників та гостей VI З'їзду мусульман України

27.11.2018 4:09 3

«Духовність. Єдність. Патріотизм» – під таким гаслом 23 листопада у Національному палаці мистецтв «Україна» відкрився наймасштабніший захід мусульманської громади за час незалежності – VI З’їзд мусульман України, який зібрав близько 4000 делегатів-мусульман з усієї України.

З’їзд відбувся під патронатом Духовного управлення мусульман України – найбільшої мусульманської організації держави, повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні". Розвиток українського суспільства та роль мусульманської громади в майбутньому країни – головна тема З’їзду. Захід мав дві частини.

У робочій частині прозвучав звіт про досягнення мусульманської громади, наявні проблеми та шляхи їх вирішення.

Президент України Петро Порошенко привітав учасників та гостей VI З'їзду мусульман України та подякував мусульманській громаді за активну громадянську позицію. Вітання розміщене на офіційному сайті глави держави. "Ваші зібрання завжди ставали потужним майданчиком для міжнаціонального та міжконфесійного діалогу, визначення стратегічних орієнтирів на майбутнє. Упевнений, що курс на єдність і злагоду в суспільстві, яким ідуть мусульмани України, буде продовжений", - зазначив Президент. Про це повідомляє УНІАН.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/islam/73664/

Следующая новость
Предыдущая новость

Продажа и покупка картин художников Создание и обслуживание мини АЗС Дитячий одяг на всі сезони Отбор лучшего казино в 2021 году Не упустите новинку

Публикации