Президент помолився за мир в Україні у центрі паломництва «Фатіма» в Португалії

19.12.2017 14:15 0

Президент помолився за мир в Україні у центрі паломництва «Фатіма» в Португалії

Під час перебування у Португалії Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відвідав центр паломництва «Фатіма», інформує офіційний сайт Президента.

Президентське подружжя помолилось за мир в Україні у Храмі Пресвятої Богородиці Розарія та поклали квіти до могил свідків явлення Пресвятої Богородиці. Петро та Марина Порошенко також встановили свічки біля Каплиці явлення Пресвятої Богородиці.

Під час зустрічі з керівником центру преподобним Карлушом Кабесіньяшом Глава української держави зауважив, що у світі є кілька місць, наповнених особливою енергетикою та духовною силою, і одне з них – «Фатіма». «Відвідування такого місця паломництва, особливо напередодні Різдва, дає кожному з нас додатковий імпульс для осмислення наших дій та сенс нашого земного життя», - підкреслив Президент.

Петро Порошенко наголосив, що українці змушені жертвувати своїм життям не тільки за незалежність своєї держави, але і боротися за свободу та цінності, на яких базується об'єднана Європа. І в цій війні понад 10 тисяч українців загинули та майже 1,8 мільйонів стали вимушеними переселенцями.

Президент підкреслив: «Сьогодні, напередодні різдвяних свят, я вірю в перемогу добра над злом і повернення миру в Європу».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/international_relations/69433/

Следующая новость
Предыдущая новость

Увлекательные азартные игры 777 бесплатно Католический епископ: «Нужно идти на Восток Украины и евангелизировать» Дизайн интерьеров квартир и домов в Украине от Design Evolution Канадская печь «Булерьян» - это самое выгодное решение! Как быстро и выгодно избавиться от отходов

Публикации