Предстоятелі Церков вітають українців із Різдвом Христовим!

28.12.2018 18:32 3

Предстоятелі Церков вітають українців із Різдвом Христовим!

«Святкуймо сьогодні Різдво Христове та будьмо носіями небесної радості й миру, перемагаймо насильство і страх, як в особистому житті, так і на всіх фронтах війни, наслідки якої кожний із нас сьогодні дуже глибоко переживає.

Чужоземній агресії протиставмо, як це роблять захисники рідної землі на Сході України, жертовність нашої любові, дієву солідарність із жертвами агресії, витривалість у молитві, якою спільно прикликаймо Божий мир на нашу землю, у наші родини і серця! Нехай сповняться на нас слова пророка Ісаї: «Не чути буде більше про насильство в твоїм краю та про спустошення й руїну в твоїх межах. Ти зватимеш твої мури спасінням, славою – твої ворота» (Іс. 60, 18)», - йдеться у вітанні Патріарха УГКЦ Святослава (Шевчука).

«Дорогі Брати і Сестри!

Святкуючи радість Різдва, посеред ялинок і святкових декорацій, посеред співу колядок, зустрічей з близькими та рідними за святковим столом, від усього серця бажаю всім нам пам’ятати і глибоко в серці розважати Таємницю приходу на світ Спасителя.

Нехай в наших серцях і в наших родинах возноситься щира і вдячна молитва до Бога, який прийшов на землю як Дитина, щоб стати одним із нас. Нехай в нас і посеред нас панує мир, добро, любов, радість, злагода і надія!», - вітає українців Митрополит РКЦ в Україні Мечислав Мокшицький.

«Особливо просімо щоб у Новому Році Бого-Младенець Христос благословив нашу Батьківщину-Україну миром, духовним і економічним зростанням, а наш Боголюбивий український народ єдністю, братолюбієм і Єдиною Православною Церквою визнаною іншими Помісними Церквами.

Подякуймо нашій Матері - Великій Церкві Христовій Константинополя, а особливо Всесвятішому Патріарху Варфоломію і Священному Синоду за все що вони зробили для своєї Дочки-Православної Церкви України в минулому 2018 році.

Просімо Христа-Спасителя котрий сказав:»Збудую Церкву Мою і ворота пекельні неподолають її» (Мф.16,18),щоб Господь і в Новому Році беріг Свою Єдину,Святу,Соборну і Апостольську Церкву від розділень.

Від щирого серця і від усієї душі вітаємо всіх вас з цим великим святом Різдва Христового, Новим 2019 Роком Благості Божої і Святим Богоявленням.Молитовно зичемо вам безмежної Божої милості», - пишуть у своєму Посланні представники Постійної Конференції Українських Православних Єпископів поза межами України.

«ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!

СЛАВІМО ЙОГО!

Любі друзі!

Зичу Вам благословенного святкування з’явлення у Віфлеємі благодаті Божої, що спаспасає всіх людей! Хай Син Божий, Спаситель людства, благословляє Вас до невпинної радості у благодаті та дає Вам сили ділитися Доброю Новиною про цю благодать! Веселого Вам Різдва і щасливого Нового року!», - вітає В’ячеслав Горпинчук, Єпископ Української Лютеранської Церкви.

«Бажаю, щоби народжений Месія став господрем у наших домах, особистим Спаситлем для кожного. Він хоче сьогодні святкувати Різдво разом з нами», - наголошує старший єпископ ВСЦ ЄХБ Валерій Антонюк.

«Дорогі брати і сестри! Мир Вам!

«Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його!» (Іс.9:5)

У ці різдвяно-новорічні дні прийміть щире вітання від усіх єпископів і пресвітерів Української Церкви Християн Віри Євангельської!

Бог благословив рік минулий і збагатив наше братерство новими церквами, а небо – спасенними душами.

Святий Дух через пророка Ісаю переконливо звістив всьому людству, що «Дитя народилося нам»! Скільки утіхи та любові заховано у цих словах, яким неземним спокоєм наповнює наші душі це божественне відкриття.

«Син даний нам» – ця істина відкриває всім спрагненим вічну і святу красу серця Небесного Отця, Який «так полюбив світ, що віддав Сина».

«Влада на раменах Його» – це проголошення потужної і верховної влади Царя над царями, а Він – наш Спаситель, і ми маємо повне право покладатися на Нього.

Тож нехай звучить із наших сердець хвала Христу, Який немовлям прийшов у цей світ, уподібнився нам у житті, а Своєю смертю і воскресінням учинив нас спадкоємцями і співгромадянами Свого непохитного царства, якому не буде кінця», - притвітав українців від імені Правління та Комітету,Старший Єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_holidays/74098/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как найти работу моряку? Дизайн интерьера в кафе и ресторанах Смотреть онлайн турецкие сериалы Распродажа искусственных елок 2020 на sosna.kiev.ua: успей купить дешевле! Канадская печь «Булерьян» - это самое выгодное решение!

Публикации