Представник УПЦ МП озвучив Комісару з прав людини Ради Європи свою версію релігійних подій в Україні

07.11.2017 9:18 3

Представник УПЦ МП озвучив Комісару з прав людини Ради Європи свою версію релігійних подій в Україні

6 листопада 2017 року Голова Представництва УПЦ МП при міжнародних організаціях єпископ Баришівський Віктор (Коцаба), у рамках перебування у Страсбурзі, зустрівся з Верховним Комісаром з прав людини Ради Європи Нільсом Мужнієксом. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Єпископ Віктор подав Комісару свою версію подій щодо ситуації у Коломиї. Єрарх УПЦ МП також розповів про законопроекти, які перебувають на розгляді ВР № 4128, 4511 та 5309 і які, на його думку, носять відкрито дискримінаційний характер проти Української Православної Церкви Московського Патріархату.

Комісар з прав людини Ради Європи зазначив, що всі надані документи будуть уважно розглянуті ним особисто та іншими відповідальними єврочиновниками.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/international_relations/68892/

Следующая новость
Предыдущая новость

Прокат необходимой мебели Огромный выбор предложений для вашего отпуска Только наша тонировка авто в Киеве позволит вам кардинально изменить внешний вид вашего автомобиля Вячеслав Кантор - защитник всего человечества «Грецький» храм у Ніжині знову відкрив двері для парафіян

Публикации