Представник УПЦ (МП) взяв участь у святкуванні дня слідчих органів РФ у Сімферополі

28.07.2017 10:03 0

Представник УПЦ (МП) взяв участь у святкуванні дня слідчих органів РФ у Сімферополі

27 липня в окупаційному "міністерстві внутрішніх справ" Криму відбулися урочистості з нагоди дня співробітника слідчих органів РФ.

У святкових заходах, крім представників окупаційної "влади" півострова та силових відомств, за благословенням митрополита Сімферопольського і Кримського (УПЦ МП) Лазаря у заході участь узяв керівник військового відділу Сімферопольської і Кримської єпархії УПЦ МП протоєрей Димитрий Кротков.

У своєму вітальному слові він передав привітання митрополита Лазаря і побажав присутнім "добра, миру, здоров'я і Божої допомоги у служінні Вітчизні".

Також о. Димитрій подарував "слідчому комітету по республіці Крим" ікону святого архистратига Михаїла, якого визнає своїм небесним покровителем Слідчий комітет РФ. Про це повідомляє Prisoned Crimea з посиланням на прес-службу Сімферопольської і Кримської єпархії УПЦ (МП).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Хороший массаж по доступной цене Проточные фильтры высокого качества Преимущества покупки пластиковых окон с Алиас-Киев Балкон под ключ, выгоды строительства такого балкона Где купить детский спортивный комплекс-уголок для дома и квартиры

Публикации