Представники С14 нанесли візит до настоятеля Києво-Печерської лаври

03.04.2018 18:19 6

Представники С14 нанесли візит до настоятеля Києво-Печерської лаври

У Києво-Печерську лавру сьогодні прийшли представники націоналістичної організації С14 і поспілкувалися зі скандально відомим митрополитом Павлом (Лебедем). Про це активісти С14 написали в своїй групі в Facebook, повідомляє bigmir.net.

У результаті візиту до лаври у представників С14 в якості трофеїв з'явилися два зрізаних шеврони козачків. За версією С14, ці особи практикують сепаратизм, вихідці з їхніх лав приймають участь в бойових діях на Донбасі на стороні гібридних окупаційних військ РФ.

Також вони "зловили настоятеля Лаври", - йдеться в повідомленні.

При зустрічі з владикою Павлом, націоналісти звинуватили його в корупції, пособництві сепаратизму, а також в лицемірстві.

"Спіймали Пашу Мерседеса. Настоятеля Лаври і колишнього регіонала, який не знає хто окупував Крим", - уточнили активісти.

Після нетривалої розмови зі священнослужителями на місце прибула поліція, після чого С14 покинули лавру.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/70704/

Следующая новость
Предыдущая новость

Неодимовый магнит для экономии семейного бюджета Глава УГКЦ у Краматорську: «Парафії УГКЦ Східної України є дорогоцінними перлинами в короні Вселенської Церкви» Особенности аренды кондо на Пхукете Где получить диплом по гештальт-терапии Дизельная тепловая пушка Vitals DHС-501

Публикации