Представники різних конфесій висловилися проти продажу землі

05.12.2019 1:12 0

Представники різних конфесій висловилися проти продажу землі

Представники різних конфесій вважають, що відкриття ринку землі неможливе, адже Біблія говорить "земля належить Господу".

Про це вони сказали в програмі "Добро і зло" на телеканалі НАШ.

Так, за словами настоятеля Сафронівського приходу м. Березань Олександра Клименка, люди переживають стосовно відкриття ринку землі.

"Тут є небезпека. Мене лякають ці виключно неймовірні цифри (концентрації землі в одних руках - прим. ред.). Біблія мало що говорить про цю ситуацію...", - сказав він і додав, що не знає, що робити з купівлею земель транснаціональними компаніями, бо вони для нього "безликі"".

Старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко в свою чергу вважає:

"Біблія чітко говорить: "А земля не продаватиметься, бо земля моя, а люди є тимчасовими і використовують її"... Тому більшість людей проти цього. Суспільство наше не готове до такого як продаж чи купівля землі. Я проти цього".

Представник УПЦ МП Віктор Коцаба зазначає, що до земельного питання треба ставитися вкрай серйозно.

"Християнство говорить про те, що верховним власником землі та інших благ є Господь, оскільки він все створив та привів до життя. Тому людина, яка живе тут на землі, є лише орендарем цих благ, користується ними, адже Господь їй дав їх в користування".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/78047/

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности и специфика шоссейных квадроциклов Что такое биткоин майнер? Эконом такси во Львове Официальный сайт казино Вулкан Делюкс для безопасного гемблинга Как освоиться иностранцу в Украине?

Публикации