Представники Вселенського Патріархату підтримали Митрополита Епіфанія у розбудові ПЦУ

25.05.2019 9:29 6

Представники Вселенського Патріархату підтримали Митрополита Епіфанія у розбудові ПЦУ

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 23 травня зустрівся з представниками Вселенського Патріархату митрополитом Галльським Еммануїлом та другим секретарем Святого та Священного Синоду дияконом Григорієм (Фрагакісом).

Офіційний сайт ПЦУ повідомив: «Сторони обговорили актуальні питання церковного життя: як внутрішньо церковного так і всеправославного характеру та значення.

Предстоятель Православної Церкви України висловив подяку представникам Константинополя за постійну турботу Церкви-Матері про мир та єдність.

Своєю чергою представники Вселенського Патріархату висловили підтримку Його Блаженству в його нелегкій щоденній праці над розбудовою Помісної Православної Церкви України і побажали Божої допомоги».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/75932/

Следующая новость
Предыдущая новость

Волонтери передали Святогірській лаврі 10 тон гуманітарної допомоги для переселенців Лучший вид заработка, это онлайн казино Нетгейм с бесплатными фриспинами Домашня зарядна станція для електромобіля Особенности модульного строительства в России Авиабилет может быть не таким, уж дорогим, как вы думаете

Публикации