Представники влади і церков відзначать 85-ті роковини Голодомору

23.11.2018 20:19 3

Представники влади і церков відзначать 85-ті роковини Голодомору

Жалобні заходи відбудуться на території Національного музею «Меморіал жертв Голодомору» (на вул. Лаврській, 3) за участю представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, духовенства та іноземних гостей.
Відповідно до затвердженого Плану заходів у зв’язку з 85-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу у столичних храмах проведуть поминальні панахиди за жертвами голодоморів.
Цієї суботи на території Києва буде приспущено державний прапор України, а також обмежено проведення заходів розважального змісту. О 16:00 буде оголошено хвилину мовчання на вшанування пам’яті жертв Голодомору, а також проведено загальноукраїнську акцію «Засвіти свічку». У цей час кожен охочий може долучитися до вшанування загиблих співвітчизників та встановити свічку на підвіконні.
У лютеранській церкві Святої Катерини (на вул. Лютеранській, 22) у Києві пройде вечір “Свічка пам’яті”, у програмі лунатимуть спогади свідків Голодомору, духовна музика різних конфесій.
Крім того, у листопаді триватиме виставка архівних документів «До Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні» у Державному архіві м. Києва.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Соответствие цены качеству Тысячи люстр на одном сайте Превосходства микрокредита онлайн в Украине Зимняя женская обувь для вашего комфорта Глушилки gps по отличной цене

Публикации