Працівникам Патріаршої курії УГКЦ провели семінар-тренінг з проектного менеджменту

21.06.2018 19:23 12

Працівникам Патріаршої курії УГКЦ провели семінар-тренінг з проектного менеджменту

За словами учасників, для них надзвичайно важливо, щоб отримані навички використовувалися (застосовувалися) комісіями УГКЦ і надалі, оскільки це допоможе вдосконалити роботу над проектами. Окрім цього, комісії можуть по-іншому навчитися планувати свої ідеї.
Загалом тренер наголошував на тому, що варто чимало часу приділяти плануванню проектів, детально його продумувати.
Сергій Потапов - випускник Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” та Києво-Могилянської бізнес-школи. Консультант з проектного управління Міністерства економіки України та низки комерційних організацій. Сергій Потапов викладає курси управління проектами, управління змінами та цифрові трансформації у Київській школі економіки, управління проектами у Львівській бізнес-школі та Школі управління Українського католицького університету, а також управління програмами та портфелями проектів у Единбурзькій бізнес-школі у Східній Європі. У Сергія Потапова більше 15 років управлінського досвіду, з яких п’ять років — проекти, пов’язані з організаційним розвитком.
Управління проектами — це область знань з планування, організації та управління ресурсами, яка допомагає успішно досягати поставлених цілей, ефективно використовувати ресурси та завершувати завдання певного проекту, одночасно виконуючи зобов'язання щодо наперед визначених обмежень проекту. До обмежень проекту можна віднести межі та зміст проекту, час та його бюджет.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественный металлопрокат от компании "Будсервис" по доступной цене Играть на выгодных условиях в Пин Ап казино Золотые крестики в Украине со скидкой Современные системы видеонаблюдения по разумным ценам Место, где создаются иконы

Публикации