Праця в центрі уваги Ватиканського послання на Всесвітній день туризму

26.07.2019 12:51 0

Праця в центрі уваги Ватиканського послання на Всесвітній день туризму

Тема цьогорічного Всесвітнього дня туризму, який щороку відзначається 27 вересня, – «Туризм і праця: краще майбутнє для всіх». Її запропонувала Міжнародна Організація Праці, що цього року відзначає сторіччя від свого заснування. Про це повідомляє Радіо Ватикану.

У своєму посланні Префект Дикастерії служіння цілісному людському розвиткові кардинал Петер Турксон зазначив, що тема цьогорічного Дня туризму є дуже доцільною, зважаючи на труднощі у сфері працевлаштування, яких зазнають багато людей. За його словами, забезпечення всіх гідною і справедливою працею є передумовою досягнення таких важливих цілей, як мир, безпека й соціальне включення.

“ Праця, що є не тільки зайнятістю, але й способом самореалізації людини в суспільстві й у світі, – наголосив він, – це суттєвий чинник, що визначає цілісний розвиток як людини, так і суспільства, в якому вона живе. ”

Кардинал Турксон навів дані Всесвітньої організації туризму, згідно з якими кожне з одинадцяти місць праці в світі пов’язане із сферою туризму. І ця тенденція зростає, залучаючи мільйони осіб в різних куточках планети. Якщо 1950 року поза власною країною подорожували понад 25 мільйонів людей, то наступного року цей показник, ймовірно, сягне двох мільярдів.

У зверненні звучить заклик до урядовців та відповідальних за економічну політику сприяти працевлаштуванню, особливо молоді, в сфері туризму. Ця праця, за його словами, повинна ставити в центрі людську особу й бути знаряддям сприяння цілісному розвиткові кожної людини і всієї людини, сприяти розвиткові окремих громад і налагодженню дружніх і братерських стосунків між людьми і народами.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/vatikan/76632/

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить гель Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel по выгодной цене Купівля, продаж та оренда землі в Україні Быстрая доставка вкусных роллов и суши Новый Год на Мальдивах – мечта, которая становится реальностью Лазерная стоматология в Полтаве

Публикации