Почаївська лавра влаштувала «хімічну атаку» мeшканцям райцентру

27.04.2018 10:14 3

Почаївська лавра влаштувала «хімічну атаку» мeшканцям райцентру

Жителі Почаєва звернулися до міської ради із скаргою на використання шкідливих хімічних речовин при обробці садових дерев на ділянці по вулиці Кременецькій.

У зверненні йдеться, що з початком весняно-польових робіт у жителів прилеглих до ділянки будинків різко погіршився стан здоров’я, через що вони були змушені звертатися до лікувальних закладів. При огляді у лікарів причиною погіршення стану здоров’я та самопочуття неодноразово вказувався вплив шкідливих хімічних речовин, які використовуються для оброблення рослин, повідомляє 0352 ua.

Як встановила міська рада, орендує та обробляє згадану земельну ділянку площею близько 8,5 га Свято-Успенська Почаївська Лавра. Відтак, на сесії міськради було створено тимчасову слідчу комісію. На першому засіданні комісія вирішила звернутися до компетентних органів щодо перевірки на наявність та можливе використання заборонених та шкідливих хімікатів.

На другому засіданні, яке має відбутися відкрито і з залученням сторони-ініціатора розслідування, представників орендаря та представників компетентних органів, планують спільно обговорити шляхи вирішення проблеми.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/70957/

Следующая новость
Предыдущая новость

Какие игроки есть в покере? Надежные кредиты от Moneyveo Баптисти відзначили 150-річчя церкви у Кропивницькому Лечебный массаж Киев левый берег Конвекционные печи: полезный аксессуар на любой кухне

Публикации