Посол Індії в Україні відкриє фестиваль з нагоди Міжнародного дня йоги

08.06.2018 13:53 9

Посол Індії в Україні відкриє фестиваль з нагоди Міжнародного дня йоги

Також в прес-конференції візьмуть участь дружина посла Анаміка Бхарті, директор ліцею “Інтелект” Сергій Романовський, співачка Марі Чеба.
Головна ідея цьогорічного фестивалю - показати, що йога доступна для кожного. Кожен, незалежно від віку і фізичної підготовки, може використовувати йогу і для розвитку тіла, і для досягнення емоційної рівноваги.
Святкування розпочнуться урочистою церемонією відкриття Міжнародного дня йоги - Curtain Raiser Ceremony 12 червня о 16.30 в Телецентрі UA:Суспільне.
Протягом червня різноманітні індійські свята проходитимуть також обласних центрах по всій Україні. 21 червня з 16-00 до 20-00 в Маріїнському парку у Києві відбудеться фестиваль Йога Мела – фестиваль індійської культури. Фінальною та наймасштабнішою подією стане найбільша йога-сесія в Україні – «Марафон без метушні» на Хрещатику, 23 червня, о 18-00. В 2017 на йога-марафоні було зареєстровано національний рекорд України – 1517 учасників, цього року очікуються більше 4 000 учасників та представники Європейської книги рекордів.

Фото Facebook

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ритуальный транспорт в Киеве Смартфоны в СитиКом – большой выбор, доступные цены Гимнастические карематы и прочие товары для фитнеса и йоги Где купить одежду и аксессуары для собак оптом Сергей Тарута уверен, что в пенсионной реформе серьезные ошибки

Публикации