Порошенко наламав багато дров: В РПЦ сподіваються, що Зеленський налагодить стосунки з Росією

29.07.2019 15:33 0

Порошенко наламав багато дров: В РПЦ сподіваються, що Зеленський налагодить стосунки з Росією

У Російській Православній Церкві сподіваються, що новий склад Верховної Ради допоможе президенту України поліпшити відносини з Росією.

Про це повідомляє Інтерфакс-релігія.

"Я думаю, що тепер у президента Володимира Зеленського (...) є всі можливості втілити в життя те, що він задумав, і те, що він пообіцяв виборцям. І перш за все, звичайно, я сподіваюся на те, що новий президент України за підтримки нової Ради зуміє налагодити відносини з Росією ", - сказав глава синодального Відділу зовнішніх церковних зв'язків митрополит Іларіон в ефірі програми" Церква і світ "на телеканалі" Росія-24 "(ВГТРК).

Він заявив, що попереднім президентом України "багато було наламати дров", і нагадав біблійний вислів "час збирати каміння і час розкидати каміння". "Багато каменів було розкидано, а тепер треба ці каміння збирати, тому що два єдиновірних народу повинні жити в мирі та злагоді, і, всупереч волі тих, хто хотів їх посварити, потрібно докласти всіх зусиль, щоб їх примирити", - вважає митрополит.

Єрарх РПЦ зазначив, що в даний час вже припинилася "хвиля захоплень" храмів УПЦ МП, і висловив надію на те, що світська влада не втручатимуться в церковні справи.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/76672/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сайт с лучшими бесплатными видеослотами Играть на популярных игральных слот аппаратах в интернет казино Love vulkan Лотерея Космолот - лучшие онлайн развлечения на ptclick.com.ua Варенье из лепестков чайной розы В Івано-Франківську освятять першу церкву для дітей

Публикации