Понад 50 релігійних та громадських організацій прийняли Резолюцію з вимогою до Росії звільнити українських політв'язнів

15.08.2019 23:03 0

Понад 50 релігійних та громадських організацій прийняли Резолюцію з вимогою до Росії звільнити українських політв'язнів

У приміщенні Музею Блаженнішого Митрополита Володимира відбувся круглий стіл «Християнська освіта: досвід та перспективи».

Під час його засідання понад 50 релігійних та громадських організацій прийняли Резолюцію, яка вимагає від Російської Федерації припинити політичні переслідування та негайно звільнити усіх громадян України, ув’язнених за політичними мотивами в Росії та окупованому Криму, військовополонених та цивільних заручників на окупованому Донбасі, а також 24 українських військовополонених моряків, повідомляє ГО Інститут релігійної свободи на сторінці у Facebook.

Ініціаторами проведення стали Науково-дослідна лабораторія християнської етики, психології та педагогіки НаУ «Острозька академія», Громадська організація «Всеукраїнська асоціація педагогів і психологів із духовно-морального виховання», Центр дослідження релігії НПУ ім. М.П. Драгоманова, Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира, ГО «Несторівський центр» за участі Переяславсько-Вишневської єпархії Православної Церкви України.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/conferences/76847/

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор мужских брогов из натуральной кожи Как заработать на бинарных опционах без риска Где найти красивые кеды? Экскурсия по Санкт-Петербургу. Старейшие храмы Питера. Заказ курсовой работы по выгодным условиям

Публикации