Помста священнику: на Львівщині жінка облила фарбою церкву

20.09.2019 18:31 0

Помста священнику: на Львівщині жінка облила фарбою церкву

До Бродівського відділення поліції 17 вересня надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа розмалювала церкву Святої Трійці, яка розташована в одному з сіл району.

Як повідомляє 4 студія з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, правоохоронці протягом кількох годин встановили, що до вчинення правопорушення причетна 50-річна місцева мешканка. Як пояснила жінка, вона так вчинила через неприязні відносини зі священником.

«Священник та громада села щиро подякувала правоохоронцям за оперативне реагування та швидке встановлення зловмисниці, яка облила фарбою та вапном сходи, двері, образ над дверима, хрест та кам’яний пам’ятник», – зазначається у повідомленні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/77207/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выиграть в Пари Матч игровые автоматы businesslink.org.ua? Преимущества гидравлических кресел в салоне красоты Ставки на киберспорт – спортивное событие, которое стоит вашего внимания Оригинальные игровые машины для тех, кто любит побеждать Купить зажигалку зиппо на bird.in.ua

Публикации