Поліція затримала злодія, який на Миколаївщині з церкви викрав старовинні книги

09.05.2019 18:34 15

Поліція затримала злодія, який на Миколаївщині з церкви викрав старовинні книги

Поліцейські встановили особу, який 7 квітня викрав зі Свято-Покровського храму м. Первомайськ Вознесенської єпархії УПЦ МП старовинні церковні книги.

Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП з посиланням на сайт Національної поліції Миколаївської області.

Вранці 7 квітня до поліції м. Первомайськ надійшло повідомлення від настоятеля храму про те, що вночі невідома особа проникла до підсобного приміщення церкви, розбивши вікно, і вкрала старовинні церковні книги.

Вандалом виявився 20-річний місцевий мешканець. Чоловік зізнався, що вчинив крадіжку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Церковне майно поліцейські вилучили. Слідчими розслідуються матеріали кримінального провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі триває досудове слідство. За погодженням із прокуратурою вирішується питання про повідомлення крадію про підозру. Запобіжний захід обирається.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/75720/

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровой портал для избранных - слоты для настоящих победителей Вулкан - кладезь ярких эмоций и наслаждения Иконостас по индивидуальному заказу и коллекция готовых изделий Молоді греко-католики створюють спільноту «Покоління Любомира» Глава УГКЦ у Краматорську: «Парафії УГКЦ Східної України є дорогоцінними перлинами в короні Вселенської Церкви»

Публикации