Поліція забезпечила правопорядок між громадами ПЦУ та УПЦ МП у с. Товтри

19.03.2019 11:10 0

Поліція забезпечила правопорядок між громадами ПЦУ та УПЦ МП у с. Товтри

У Чернівецькій області, в селі Товтри, священик Московського Патріархату, не потрапивши до храму, почав проводити богослужіння у дворі Успенської церкви, інформує 5 канал.

Ще в лютому більшість вірян проголосували за перехід до ПЦУ, проти тоді виступив священик. Не минулося без сутичок. Правоохоронці прибули на місце події та провели профілактичні бесіди.

"На місці поліцейські з'ясували, що між вірянами різних конфесій виник конфлікт, який супроводжувався сіпаниною та штовханиною. Було проведено профілактичні бесіди з громадянами про недопустимість протиправної поведінки. Одночасні богослужіння були проведені, тривали близько трьох годин. Поліцейськими було забезпечено публічний правопорядок. Порушень публічної безпеки не допущено", – прокоментуваву ситуацію начальник Заставнівського відділення поліції ГУ НП у Чернівецькій області Петро Токар.

Після цього недільна Служба у Спасо-Преображенському храмі минула без конфліктів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/confessional/interchurch_relations/75106/

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные и стильные часы Casio Деревянные игрушки – качество и безопасность Как заработать с помощью онлайн казино Вулкан Интернет портал Zolotoi Baton и игровые автоматы Мнение президента «Евротерминала» Павла Лисицина о ситуации на контейнерном рынке в 2020 году

Публикации