Поліцейських, які попередили пожежу в храмі, нагородили церковними відзнаками

22.07.2017 3:09 0

Поліцейських, які попередили пожежу в храмі, нагородили церковними відзнаками

З візитом вдячності за допомогу у врятуванні церковної споруди до Управління поліції охорони завітав єрей Владислав Чайка, настоятель храму св. апостола Андрія Первозваного Української Православної Церкви Київського Патріархату у Сумах.

Взимку, в один з вечорів, від несправної електропроводки сталося загоряння всередині храму. В цей час, на спрацювання сигналізації, до одного з будинків, розташованих неподалік від церкви, прибув екіпаж поліції охорони. Поліцейські помітили дим та полум’я і викликали пожежних. Завдяки уважності правоохоронців Тараса Бондара, Сергія Ткаченка і Владислава Міхаревича масштабної пожежі вдалося уникнути – церква була лише сильно задимленою. Вже до кінця зими у храмі було зроблено ремонт і у повному обсязі відновлено служіння Богу.

Отець Владислав від імені архиєпископа Сумського і Охтирського Мефодія й від себе особисто подякував особовому складу поліції за їх роботу, поспілкувався з правоохоронцями на тему віри, та вручив ікони і грамоти «на знак Благословення, за щиру працю на користь Святої Церкви Христової, благодійницьку діяльність та заслуги з відродження духовності Сумщини», повідомляє офіційний сайт УПЦ КП.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить трафик на сайт Доверяйте вопрос разработки сайтов профессионалам Мінюст затвердив положення про Душпастирську раду з питань релігійної опіки в пенітенціарній системі ккраїни Обменный пункт наличных в Харькове Протестанты реализовали в Славянске социально-евангельский проект «Сильное поколение»

Публикации