Першокурсники академії УПЦ КП відвідали Національний академічний театр ім. Івана Франка

10.11.2017 15:06 18

Першокурсники академії УПЦ КП відвідали Національний академічний театр ім. Івана Франка

"Актори вразили глядачів своєю грою, і не дарма, тому що більшість з них є заслуженими акторами України. Автори відкрили у виставі те, що прагнення до вершин соціальних станів не веде до щасливого життя. Після перегляду вистави студенти поділились своїм враженнями від побаченого", -- пише сайт УПЦ КП.
Студенти подякували керівництву Київської православної богословської академії, яке дбає не лише про духовний, а й про культурно-інтелектуальний розвиток семінаристів.

Нагадаємо, що 25 вересня до Київської православної богословської академії УПЦ КП завітали учні спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 91 з поглибленим вивченням інформатики Шевченківського району м. Києва. Зустріч з дітьми провів учений секретар священик Сергій Колот. В залі засідань вченої ради школярі ознайомилися з історією появи в Україні друкованої Біблії та українських перекладів Священного Писання, а саме: від Острозької Біблії (1581 р.) до повної української Біблії (2004 р.), переклад і видання якої здійснив Патріарх Філарет. Учнів супроводжували директор спеціалізованої школи № 91 Тамара Крик та вчитель української мови і літератури Наталія Кривко. Екскурсію з розповіддю про історію та сучасне життя Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря для дітей провів ієромонах Михаїл (Карнаух).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Утепление трубопроводов в Киеве Где найти профессионального фотографа интерьеров в Киеве? Отдых на Мальдивских островах Значение и особенности великого православного поста Чудеса Афонского старца Ефрема Филофейского

Публикации