Патріарх Філарет та посол Японії висадили сакури на території Михайлівського монастиря

03.05.2018 13:11 0

Патріарх Філарет та посол Японії висадили сакури на території Михайлівського монастиря

У заході також взяли участь патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній, намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архієпископ Вишгородський Агапіт, перший проректор Київської православної богословської академії (КПБА) протоієрей Олександр Трофимлюк, братія монастиря, викладачі та студенти Київської православної богословської академії.
«Україна і Японія не тільки є дружні країни, а і в майбутньому наші відносини будуть ще більше зміцнюватися, бо добрі стосунки України і Японії мають велике значення для миру в усьому світі. Тому ці сакури будуть нагадувати і нам, і всім, хто відвідує Михайлівський монастир, що між Японією і Україною дружба і ми хочемо, щоб ця дружба була на віки» – сказав патріарх Філарет.
Посол Японії в Україні Шігекі Сумі наголосив, що сакура є символом Японії та символом українсько-японської дружби.
Посольство Японії в Україні вже понад рік часу проводить кампанію з висадження сакури на всій території України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему люди так любят играть в игровые автоматы вулкан бесплатно Качественная косметика Faberlic со скидками в Беларуси Угловые кухни: индивидуальное производство мебели под заказ Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит» Религия, азартные игры и ставки

Публикации