Патріарх Філарет освятив паски для військових на Донбасі

04.04.2018 3:33 99

Патріарх Філарет освятив паски для військових на Донбасі

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет освятив та передав для українських військовослужбовців у зоні АТО, жителів Донбасу та потребуючих великодні паски.

Освячення пасок відбулося у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі, повідомляє Укрінформ.

«Наша Церква, як і в попередні роки, турбується про наших воїнів, які не шкодують свого життя, а захищають нашу українську землю. Паска - це не просто хліб, це ознака того, що з цим хлібом пов'язаний сам Бог, який є життя», - зазначив Патріарх Філарет після проведення обряду освячення.

Звертаючись до присутніх військовослужбовців, Патріарх Філарет зауважив, що «ми чекаємо перемоги, перемоги над Росією, і дочекаємося, бо з нами Бог».

«Ви питаєте - допоможе чи не допоможе (великодні паски військовим - ред.). А що перемагає в будь-якій боротьбі: зброя чи дух? Дух. А ми це робимо, освячуємо, молимося, посилаємо ці паски для чого? Щоб підняти їх дух. Щоб вони відчували, що вони там не одні, а за ними стоїть великий український народ, а з народом - правда, тому що ми хочемо миру... Те, що ми робимо, це ознака того, що ми з нашими воїнами, молимося і дбаємо, і відчуваємо, що вони готові за нас покласти своє життя. Тому ми їм дякуємо і молимося, хай Господь зберігає їх від усякого зла і від ворожої кулі», - додав Предстоятель УПЦ КП.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/faith_and_weapon/70688/

Следующая новость
Предыдущая новость

Казино Cosmolot множество игр и отличные бонусные предложения Большой выбор качественных диванов по выгодным ценам в Тернополе Обжимной опрессовочный инструмент для наконечников УГКЦ проводить «Козацький гарт» у виховних колоніях України Оперативные услуги ритуальной компании в Москве

Публикации