Патріарх Філарет нагородив представників "Укргазвидобування" за труди на благо держави та утвердження помісної Церкви

12.06.2018 18:14 9

Патріарх Філарет нагородив представників

"Я дуже радий, що маю можливість сьогодні з вами зустрітися і вручити наші церковні нагороди за те, що ви розбудовуєте українську державу, бо без української держави не може бути незалежної української Церкви, а без української Церкви - не буде держави" – сказав патріарх Філарет.
За труди на благо української держави та утвердження помісної Української Православної Церкви предстоятель Київського Патріархату нагородив голову правління "Укргазвидобування" Прохоренка Олега Васильовича орденом святого Юрія Переможця, першого заступника голови правління Романюка Олександра Миколайовича орденом святителя Миколая Чудотворця та співзасновника компанії "Інвестойл" Сидорука Миколу Івановича патріаршою грамотою з відзнакою.
Олег Прохоренко від присутніх сказав слова вдячності: "Ваша Святосте, це надзвичайно велика честь і для мене, і для всієї нашої організації. Це визнання тієї важкої праці, яку ми робимо і дуже приємно, що ви звернули увагу і розумієте, що ми працюємо на державу".
Також сторони обговорили соціальну ситуацію в країні та перспективи її поліпшення.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровые автоматы Золотой кубок – лучшее решение для вашего старта Офисная мебель – комплексные решения от компании Григ Где купить хорошие магниты? Конструкция арочного металлодетектора В Киевской обладминистрации открыта фотовыставка «Кое-что общее», разбивающая религиозные стереотипы

Публикации