Патріарх Філарет зустрівся з родинами політв’язнів Кремля

01.11.2017 1:23 9

Патріарх Філарет зустрівся з родинами політв’язнів Кремля

Предстоятель Київського Патріархату проінформував, що на останньому засіданні Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій за участі голови СБУ Василя Грицака учасники обговорили напрямки сприяння у звільненні заручників.
"Ми не звертаємося до Путіна, бо це даремно, а звертаємося до керівників Церков і релігійних організацій, щоб вони звернулися та вплинули на нього з іншого боку" – сказав патріарх Філарет.
Родини військовополонених висловили подяку владиці за те, що не залишає їх в біді, а всілякими способами допомагає та сприяє у звільнені заручників.

Нагадаємо, що 2016 року матері і дружини українських заручників написали листи очільникам УПЦ (МП) і РПЦ з проханням посприяти звільненню їх рідних. З подібним листом до керівництва РПЦ в серпні 2016 р звертався Кримський архієпископ УПЦ КП Климент (Кущ). Однак Синодальний відділ Московського Патріархату із взаємин Церкви з суспільством і ЗМІ, очолюваний Володимиром Легойдою, у відповідь не зміг відповісти по суті на ці звернення.

того ж року глава УПЦ КП і старший єпископ п'ятидесятників звернулися до глави УПЦ (МП) з проханням допомогти звільнити заручників в "ДНР", "ЛНР" і Криму.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

В Житомире обыскали имама-чеченца в поисках оружия и экстремистской литературы Быстрый и качественный ремонт кофе машины Saeco Диссертация от рук специалистов на заказ Играть на выгодных условиях в Пин Ап казино Отличная программа для дизайн-проекта комнаты

Публикации