Патріарх Філарет зустрівся з німецькими протестантами і подякував їм за допомогу

28.11.2017 14:22 6

Патріарх Філарет зустрівся з німецькими протестантами і подякував їм за допомогу

Також у зустрічі взяв участь голова Управління зовнішніх церковних зв'язків УПЦ КП архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон та начальник Кременчуцького обласного госпіталю для інвалідів війни, заслужений лікар України Микола Литвиненко.
Предстоятель Київського Патріархату подякував благодійникам за підтримку та допомогу: «Я дякую Вам за вашу багаторічну допомогу, яку ви надаєте нашій Церкві – це ознака того, що ви виконуєте Заповідь Божу про любов до ближніх, особливо тепер, коли Україна переживає важкі часи. Зараз, як ви знаєте, йде війна, люди страждають і їм потрібна допомога, адже багато поранених й загиблих».
Сторони обговорили ряд питань, зокрема, міжконфесійні, державно-церковні відносини та сучасну ситуацію на сході України.
Глава УПЦ КП нагородив Миколу Литвиненка медаллю «За любов та жертовність до України». Представники благодійної асоціації вручили патріарху пам’ятні подарунки.
Наприкінці зустрічі предстоятель Київського Патріархату побажав гостям Божого благословення у всіх добрих справах й подарував нові друковані видання Київської Патріархії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Удобная и надежная тепловая пушка «Несмотря на коварства, создаваемые врагами», на «православном байк-шоу» в Севастополе покажут книги «о связи Чечни с Матерью Россией» Рихтовка, покраска и кузовной ремонт авто с помощью вакуума в Киеве Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит» Домашня зарядна станція для електромобіля

Публикации