Патріарх Філарет взяв участь у презентації книги "Три розмови про Україну"

14.07.2018 11:53 3

Патріарх Філарет взяв участь у презентації книги

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 12 липня 2018 року відвідав книгарню “Є”, де взяв участь у презентації книги В’ячеслава Кириленка “Три розмови про Україну”. Про це повідомили в Інформаційному управлінні УПЦ Київського Патріархату.

Книга складається з трьох бесід: з Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом, з українським письменником Василем Шклярем та з телеведучим Миколою Вереснем.

“Це три розмови, вони на різні теми, але всі діалоги про одну справу, яка нас всіх найбільше хвилює, і якою ми найбільше переймаємося ось уже не один рік, і ми - як співавтори, і ви – як читачі, а ця справа – Україна , і все, що пов’язане з нашою рідною країною, її становленням, боротьбою за неї та її подальшим майбутнім”, – зазначив В’ячеслав Кириленко.

Перша частина книги, яка називається “Віра”, і є розмовою з Патріархом Фіоаретом. Це бесіда про віру в Бога і про віру в Україну, про становлення Української Церкви після здобуття Україною Незалежності, але в контексті усієї палітри докорінних соціальних та політичних змін, що відбулися в країні від початку 1990-х років.

Впродовж презентації було обговорено й інші важливі теми, що турбують українське суспільство. Кожен присутній мав змогу поставити запитання автору, а також учасникам описаного в книзі діалогу.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc_kp/71819/

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказ курсовой работы по выгодным условиям Выбор автомобильных дисков Доставка букетов по городам Украины Каким должен быть профессиональный массажный стол? Большой выбор мусульманских четок по недорогой цене

Публикации