Патріарх УГКЦ: З агресором не можна домовитися, його можна лише зупинити

30.06.2019 15:12 3

Патріарх УГКЦ: З агресором не можна домовитися, його можна лише зупинити

Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук) застерігає він надмірної довіри, до тих, хто каже, що війну можна швидко зупинити.

Про це першоєрарх сказав у інтерв'ю виданню Факти.

«Мене часто запитують: “Що робити, щоб не розчаровуватися?” Я відповідаю: “Не зачаровуйтеся”. Немає легких відповідей на складні питання нашого буття. Не вірте тому, хто вам скаже, що можна швидко завершити війну. Такого не буде. Не вірте, що хтось витягне якусь чарівну картку з рукава і скаже: “Ми зупинимо агресора”. Це неправда», — зазначив Блаженніший Святослав.

Предстоятель УГКЦ вважає, що не можна зупинити агресора, умиротворяти його, йдучи на поступки.

«На жаль, це не до кінця розуміють гравці світової політики. Не можна домовитися з агресором. Його можна тільки зупинити. Зі злочинцем не розмовляють, а хапають його за руку, щоб не дати скоїти злочин. Ми повинні зрозуміти, що доля країни в наших руках. Однак варто набратися терпеливості та усвідомити, що не існує легких вирішень складних питань», — наголосив Патріарх УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/76334/

Следующая новость
Предыдущая новость

Общая структура и принцип начисления и вывода актуальных средств в онлайн казино Волонтери передали Святогірській лаврі 10 тон гуманітарної допомоги для переселенців Как выбрать долговечную и прочную ванну? Автогражданка в электронном виде Благотворительный фонд Андрея Доценко

Публикации