Патріарх Святослав українським школярам у США: любіть наші звичаї, мову, культуру та зберігайте віру

12.05.2019 15:02 0

Патріарх Святослав українським школярам у США: любіть наші звичаї, мову, культуру та зберігайте віру

Глава УГКЦ Святослав 11 травня відвідав школярів Нашої української рідної школи у Філадельфії (США). Предстоятель мав окремі зустрічі з старшокласниками, згодом — з молодшими класами, а тоді — з середніми.

Першоєрарх закликав молодих українців зберігати свою мову та культуру, незалежно від того, де вони перебувають.

Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ,

«Всевишній нас любить та хоче добра для нас. Тому так важливо, щоб все те, що ми вчимо у школах, — зокрема через вивчення свого особистого коріння, — це було нічим іншим, як дорогою до особистої зустрічі з нашим Небесним Отцем. Як ви знайдете Його, то ви знайдете все, а як Ви його не знайдете, то втратите все, що тепер маєте. Тому я вас заохочую глибоко любити свої звичаї, культуру, мову, а також знайти і полюбити найбільший скарб, який має наш народ, — це є наша християнська віра», —звернувся духовний лідер греко-католиків до старшокласників.

Патріарх УГКЦ наголосив, що нашою «точкою опори» є передусім Господь, бо на Нього завжди можна опертися, особливо у сучасному швидкоплинному світі.

Як вже інформувала РІСУ, Глава УГКЦ Святослав свій офіційний візит до США розпочав 8 травня.

9 травня, о 19.00 в Українському освітньо-культурному центрі у Філадельфії відбулася презентація його книжки «Діялог лікує рани».

10 травня 2019 року, Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав зустрівся з випускниками Нашої української рідної школи, а також здійснив візит до Генерального дому сестер василіанок у США.

11 травня в Українському освітньо-культурному центрі в Дженкінтаун Патріарх Святослав взяв участь в урочистостях з нагоди 45-ліття Товариства «Свята Софія» США,

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/ukrainians_outside_of_Ukraine/75747/

Следующая новость
Предыдущая новость

Выгодная химчистка диванов на дому Єпископ УПЦ КП передав тренажери в обласний центр реабілітації дітей Ортопедическая обувь – удобство и комфорт Разработка мобильных приложений для отелей Высококачественный гемблинг и хорошая прибыль

Публикации