Патріарху Філарету присвоєно звання почесного доктора наук ЧНУ ім. Юрія Федьковича

25.06.2018 15:53 18

Патріарху Філарету присвоєно звання почесного доктора наук ЧНУ ім. Юрія Федьковича

У наказі зокрема йдеться про те, що глава УПЦ КП вніс вагомий внесок у богословську науку та становлення богословського факультету університету, де з успіхом поєднано вивчення світських і духовних дисциплін. Патріарх Філарет сприяв внесенню спеціальності “Богослів’я” у перелік державних спеціальностей та відновленню університецьких храмів. Відзначено його активну наукову і просвітницьку роботу на ниві утвердження єдиної помісної Церкви.
Предстоятель Київського Патріархату приміряв на себе мантію доктора наук, виступив перед численною аудиторією та вручив дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та «Магістр» випускникам Богословського відділення Київської православної богословської академії при ЧНУ.
Патріарх подякував за звання доктора і висловив упевненість, що помісна Церква - це друга незалежність та історичне утвердження на світовій карті країн.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как заработать на бинарных опционах без риска Здоровье всей семьи: пресс для яблок и вакууматоры для дома Удобный и практичный встраиваемый холодильник Особенности и специфика шоссейных квадроциклов Онлайн против наземных казино - преимущества

Публикации