Пастор Брансон вилетів з Туреччини в США

13.10.2018 13:40 0

Пастор Брансон вилетів з Туреччини в США

Звільнений з-під домашнього арешту американський пастор вилетів на батьківщину з турецького Ізміра.

Пастор Ендрю Брансон вилетів з Туреччини, передає «Корреспондент» з посиланням на телеканал NTV.

Спецрейс з аеропорту Ізміра доставить Брансона в Німеччину, звідки він вилетить до США.

Нагадаємо, до 12 жовтня турецький суд засудив Брансона до трьох років і одного місяця та 15 днів позбавлення волі. При цьому його відразу звільнили, зарахувавши час, який він провів під арештом, і зняли всі запобіжні заходи, в тому числі заборону на виїзд за кордон.
За даними телеканалу, відразу після звільнення з пастора був знятий електронний браслет. Потім він попрямував додому, звідки через деякий час виїхав у напрямку до аеропорту.
Нагадаємо, відносини Вашингтона і Анкари загострилися, в тому числі через справу Брансона, який був затриманий турецькою владою в 2016 році за звинуваченням у причетності до спроби держперевороту.
У липні президент США Дональд Трамп пригрозив Туреччині санкціями через тривале утримання Брансона. А на початку серпня Мінфін США ввів санкції проти двох турецьких міністрів, звинувативши їх в "серйозних порушеннях прав людини".
Потім Трамп санкціонував підвищення мит на алюміній і сталь з Туреччини - до 20% і 50%, що викликало обвал турецької ліри до історичного мінімуму.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/73033/

Следующая новость
Предыдущая новость

Купив дизельный компрессор, вы будете на шаг впереди Освещение в ландшафтном дизайне Изготовление пакетов и нанесение на них печати во Львове Дизайн интерьеров квартир и домов в Украине от Design Evolution Органічні добрива від українського виробника

Публикации