Парафії УПЦ КП і УПЦ (МП) передають допомогу військовим на передову АТО

23.11.2017 0:43 3

Парафії УПЦ КП і УПЦ (МП) передають допомогу військовим на передову АТО

Управління Тернопільської єпархії УПЦ КП просить усіх небайдужих тернополян і мешканців області долучитися до справи збору подарунків для бійців, котрі боронять Україну на Донбасі. Продукти харчування тривалого зберігання (крупи, макарони, консерви – бажано у бляшанках, чай, каву), солодощі (мед, шоколад), засоби гігієни тощо просять приносити у Тернополі на парафію Різдва Пресвятої Богородиці, що на Східному масиві (вул. Клима Савура, 6) або до найближчого храму УПЦ Київського патріархату до 10 грудня.
Особливими подарунками для захисників України стануть виготовлені власноруч листівки і листи солдатам від дітей. Окрім того, є потреба і у фінансовій допомозі для закупівлі пального, медикаментів, інших необхідних речей.
А 14 листопада керівник соціального відділу Житомирської єпархії УПЦ (МП) ієрей Георгій Мірчук разом із кліриком Спасо-Преображенського кафедрального собору УПЦ (МП) протодияконом Михаїлом Кондратюком мали зустріч із житомирськими волонтерами. Священнослужителі передали для українських військових на передову теплі речі: шапки та термо-светри.
Крім того, 17 листопада настоятель парафії на честь святого апостола Іоанна Богослова УПЦ (МП) міста Броварів Київської області протоієрей Іоанн Мисів разом із активом парафії передали волонтерам для воїнів на передову продукти харчування, теплий одяг, медикаменти та речі першої необхідності. Таку ж гуманітарну допомогу було направлено для постраждалих мешканців Сходу, які зараз перебувають у дуже складних умовах у зв’язку з постійними обстрілами.
Перед благодійною акцією отець Іоанн відслужив молебень за припинення кровопролиття на українській землі, дарування миру та збереження життя і здоров’я воїнів України.
Також в Голосіївському благочинні Києва з серпня проходила акція зі збору шкільного приладдя та речей для школи. Частина зібраного, більше 300 кг гуманітарного вантажу, було відправлено школярам Донбасу через Свято-Миколаївський жіночий монастир в селі Нікольське Волновахського району Донецької області - "обитель батюшки Зосими", яка стала широковідомою завдяки українофобським поглядам її насельників.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Балкон под ключ, выгоды строительства такого балкона Татуировки в Киеве: расценки и качество Качественные материалы для строительства и ремонта Футбольна команда "Архангели" стала у Хмельницькому чемпіоном римо-католицької єпархії Быстрая накрутка лайков в ВК

Публикации