Парафія УАПЦ на Львівщині перейшла до УПЦ КП

02.03.2018 14:33 3

Парафія УАПЦ на Львівщині перейшла до УПЦ КП

«Документом зареєстровано зміни до статуту релігійної громади Української автокефальної православної церкви в селі Лютовиська в Старосамбірському районі Львівської області (статут зареєстровано рішенням виконавчого комітету Львівської обласної ради народних депутатів № 552 від 15 жовтня 1991 року), виклавши його у новій редакції як статут релігійної організації «Релігійна громада Української Православної Церкви Київського Патріархату парафії Преподобної Параскеви Сербської у селі Лютовиська Старосамбірського району Львівської області» з урахуванням зміни юрисдикційної належності», – поінформували також 1 березня на порталі РІСУ.
Настоятель храму отець Дмитро Яворський так прокоментував рішення: «Я тут вже 21 рік. І цей час у храму є печатка Української автокефальної церкви Київського патріархату, і тепер ми до нього приєднались. Громада підтримала таке рішення, ми збирали підписи».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Захоплююче казіно Джокер чекає на вас Лазерне гравіювання клавіатури: технологія, переваги та застосування Где купить детский спортивный комплекс-уголок для дома и квартиры Как не ошибиться с выбором табака для кальяна Покупая товар, вы поддерживаете православную культуру

Публикации