Папа Франциск прийняв у Ватикані Президента Туреччини

07.02.2018 5:28 3

Папа Франциск прийняв у Ватикані Президента Туреччини

В понеділок, 5 лютого 2018 р., Святіший Отець прийняв у Ватикані Президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердоґана, який опісля зустрівся також з кардиналом П’єтро Пароліном, Державним Секретарем Святого Престолу, якого супроводжував Секретар, відповідальний за стосунки з державами, архиєпископ Поль Річард Ґаллаґер.

Як відомо зі ЗМІ, розмова Ердоґана з Папою Франциском за закритими дверима тривала 50 хвилин.

У повідомленні Радіо Ватикану лише зазначається, що під час щирих переговорів обговорено двосторонні стосунки між Святим Престолом і Туреччиною. Крім того, йшла мова про ситуацію в країні, про становище католицької громади, про старання на користь прийняття численних біженців та про пов’язані з цим виклики.

Далі сторони зупинилися на ситуації на Близькому Сході, з особливим акцентом на статусі Єрусалиму, підкреслюючи необхідність підтримувати мир і стабільність в регіоні шляхом діалогу й переговорів, в пошані до прав людини та міжнародної законності.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/69988/

Следующая новость
Предыдущая новость

Все для тормозной системы вашего автомобиля Азино 777 в 2021 году: доступ, игры, турниры Актуальная информация о курсах валют в Виннице Соответствие цены качеству Изготовление световых коробов

Публикации