Папа Франциск прийняв у Ватикані Короля Йорданії

20.12.2017 18:55 0

Папа Франциск прийняв у Ватикані Короля Йорданії

Папа Франциск прийняв у Ватикані Його Величність Абдуллу ІІ, Короля Йорданії, який опісля зустрівся з кардиналом П’єтро Пароліном, Державним 19 грудня 2017 Секретарем Святого Престолу, та архиєпископом Полем Р. Ґаллаґером, Секретарем в справах стосунків з державами.

Радіо Ватикану повідомляє, що під час щирих розмов сторони зупинилися, насамперед, на темі підтримки миру й стабільності на Близькому Сході з особливим посиланням на питання Єрусалиму та роль Хранителя Святих Місць, яка належить хашимітському королеві Йорданії. У цьому контексті оновлено зобов’язання сприяти переговорам між зацікавленими сторонами, як також поширювати міжрелігійний діалог.

Врешті, наголошено на важливості сприяти присутності християн на Близькому Сході та на позитивному внескові, який вони роблять у суспільство цього регіону, інтегральною частиною якого вони є.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/69444/

Следующая новость
Предыдущая новость

Перевозка умерших по Украине Алматы – удивительный город контрастов Удобные и теплые зимние куртки для мужчин Аренда авто Киев от компании - STATUS CAR RENTAL Карпатська єпархія УАПЦ: "Лицарський орден св. Костянтина і Олени" належить не до масонів, а до Православної Церкви Чеських земель і Словаччини

Публикации