Папа Франциск прийняв Президента Литви Далю Грибаускайте

29.03.2019 17:49 0

Папа Франциск прийняв Президента Литви Далю Грибаускайте

Папа Франциск 28 березня 2019 р., прийняв на аудієнції у Ватикані Далю Грибаускайте, Президента Республіки Литви, яка опісля мала зустріч з Державним Секретарем кардиналом П’єтро Пароліном та Секретарем, відповідальним за стосунки з державами, архиєпископом Полем Річардом Ґаллаґером. Про це повідомляє Радіо Ватикану.

В офіційному комюніке Ватиканського прес-центру зазначається, що під час щирих переговорів високо оцінено існуючі добрі двосторонні взаємини та позитивний внесок Католицької Церкви в життя литовського суспільства, згадуючи також про нещодавній візит Святішого Отця до країни з нагоди 100-річчя незалежності.

Сторони розглянули теми, що стосуються соціальної та політичної ситуації в країні. Врешті, зупинилися також на деяких питаннях міжнародного характеру, таких як мир, безпека та необхідність більшої солідарності в доланні різних викликів у Європі та в регіоні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/75255/

Следующая новость
Предыдущая новость

Лазерная стоматология в Полтаве Екс-депутат Житомирської міськради під виглядом клірика вимагає з людей гроші Игровые автоматы Золотой Кубок А вы уже знаете, где можно получить справку формы 003-В/у быстро и без проблем? Выкуп авто в Киеве: быстро, выгодно, надежно

Публикации