Папа Франциск запрошує молодь, незалежно від релігії, на перед-синодальну зустріч

04.10.2017 16:30 0

Папа Франциск запрошує молодь, незалежно від релігії, на перед-синодальну зустріч

Наприкінці загальної аудієнції 4 жовтня 2017 р., Папа Франциск запросив молодь з усього світу на перед-синодальну зустріч. Про це повідомляє радіо Ватикану.

«Хочу оголосити про те, що від 19 до 24 березня 2018 року Генеральний Секретаріат Синоду Єпископів скликає перед-синодальну зустріч, на яку запрошується молодь, що походить з різних частин світу, як католицьку, так і ту, що належить до інших християнських конфесій та інших релігій, як також невіруючих молодих людей».

Папа пояснив, що «ця ініціатива включається у шлях приготування до наступної Загальної Асамблеї Синоду Єпископів в жовтні 2018 року на тему “Молодь, віра та розпізнавання покликання”». За його словами, «йдучи цим шляхом, Церква прагне прислухатися до голосу, чутливості, віри, а також до сумнівів та критики молоді», а тому «підсумки березневої зустрічі будуть передані Синодальним Отцям».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/vatikan/68489/

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности конкурсов прогнозистов, проводимых платформой Ставка ТВ ZoogVPN − отличный совершенно бесплатный VPN для Украины Качественные памятники и гранитные изделия, в наличии и под заказ любой сложности Уверенность в каждом шаге вместе с Киндер мода Глава УПЦ КП підтримав ініціативу групи депутатів розпочинати робочий день парламенту з молитви

Публикации