Папа Франциск закликав парламентаріїв-католиків будувати більш гуманне світове суспільство

29.08.2017 10:31 6

Папа Франциск закликав парламентаріїв-католиків будувати більш гуманне світове суспільство

Після молитви «Ангел Господній» 27 серпня Папа зустрівся з учасниками конференції Міжнародної мережі католицьких законодавців.

Звертаючись до делегатів у Клеменійському залі Ватикану, Папа закликав їх зберігати прихильність моральному та соціальному вчительству Церкви заради створення більш гуманного та справедливого суспільства, повідомляє Радіо Ватикану.

На початку аудієнції Папа Франциск висловив задоволення тим, що в останні роки значно зросла кількість учасників конференції з африканських країн.

За його словами, прийняті та діючі закони мають будувати мости діалогу між різними політичними перспективами, просувати турботу про беззахисних і знедолених, особливо про численних мігрантів, які були змушені покинути свою батьківщину.

Міжнародна мережа католицьких законодавців (International Catholic Legislators Network) була заснована в 2010 році й діє під керівництвом архієпископа Відня кардинала Крістофа Шенборна й члена британської Палати лордів католика Девіда Елтона. Щороку учасники групи проводять зустрічі в італійському місті Фраскаті.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/68063/

Следующая новость
Предыдущая новость

Продажа и покупка картин художников Интересные сведения о сирени Стартовала регистрация на международный форум «Реформация массовых коммуникаций» в Киеве Броши из бисера на фетре Профессиональный семейный адвокат

Публикации