Папа створив Адміністратуру для греко-католиків Казахстану й Центральної Азії

02.06.2019 16:30 3

Папа створив Адміністратуру для греко-католиків Казахстану й Центральної Азії

В суботу, 1 червня 2019 року, офіційні представники Ватикану повідомили, що Папа Франциск створив Апостольську адміністратуру для католиків візантійського обряду в Казахстані та Центральній Азії з осідком в Караганді. Папа також призначив митрофорного протоєрея Василя Говеру, дотеперішнього Делегата для згаданих вірних, Апостольським адміністратором цієї церковної територіальної одиниці.

Отець Василь Говера народився 11 грудня 1972 року в Івано-Франківську. Після формування в греко-католицькій Люблінській духовній семінарії та навчання в Люблінському католицькому університеті, 2 березня 1997 року отримав єрейське рукоположення та розпочав душпастирське служіння в Казахстані. Від 11 листопада 2002 року призначений Делегатом Конгрегації Східних Церков для греко-католиків у Казахстані та в Центральній Азії, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/76024/

Следующая новость
Предыдущая новость

Любовная магия и привороты Сибирского мага Игровые автоматы нового поколения от казино Вулкан 3D принтер для вас Сейф – залог безопасности содержимого Самая точная информация об офшорах

Публикации