Папа сподівається на мирне майбутнє після переговорів КНДР і США

12.06.2018 9:43 0

Папа сподівається на мирне майбутнє після переговорів КНДР і США

Папа висловив надію на позитивний розвиток зустрічі 12 червня в Сінгапурі між президентом США Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Після читання молитви "Ангел Господній" 10 червня Папа виступив з важливим закликом:

«Я хотів би ще раз донести до улюбленого корейського народу свої особливі побажання, з дружбою і молитвою. Я сподіваюся, що переговори, які пройдуть в найближчі дні в Сінгапурі, будуть сприяти розвитку позитивного шляху, який забезпечить мирне майбутнє для Корейського півострова і для всього світу».

«Помолимося до Господа. І всі разом помолимося до Пресвятої Богородиці, Цариці Кореї, щоб Вона супроводжувала ці переговори», - закликав Папа, інформує Радіо Ватикану.

Президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин вже завершили зустріч тет-а-тет, на якій були присутні лише перекладачі. Вона проходила у сінгапурському готелі Capella на острові Сентоса і тривала близько 48 хвилин.

Трамп_і_Ин.jpg

Тепер переговори продовжаться в розширеному складі. О 06:30 за Києвом відбувся робочий ланч двох лідерів, передає «УНІАН».

Нагадаємо, перед переговорами Дональд Трамп заявив: «У нас буде чудова дискусія. І вона буде неймовірно успішною. І це для мене честь. У нас будуть чудові відносини».

Кім Чен Ин зазначив, що країни подолали безліч перешкод, щоб провести саміт.

Дональд Трамп і Кім Чен Ин потиснули один одному руки і почали історичні переговори. Ця зустріч на найвищому рівні є першою в історії американсько-північнокорейських відносин.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/71423/

Следующая новость
Предыдущая новость

В Одесі священик УПЦ КП взяв участь у презентації фотовиставки та книги «Якби не війна» Диваны прямые, угловые и детские на складе в Киеве Изготовление упаковки в Киеве – большие тиражи недорого Где купить аттестат о полном среднем образовании Актуальные новости Казахстана и Алматы

Публикации