Папа Римський назвав три гріхи, що зіпсували 2017-й рік

02.01.2018 22:43 3

Папа Римський назвав три гріхи, що зіпсували 2017-й рік

Папа Римський Франциск вважає, що 2017-й рік у світі зіпсували війни, брехня та несправедливість. Про це він сказав у проповіді 31 грудня 2017 року в базиліці Святого Петра у Ватикані, повідомляє Радіо Свобода.

«Час 2017 року, даний нам Богом цілим і здоровим, ми, люди, різними способами зіпсували ділами смерті, брехнею та несправедливістю. Війни є очевидним знаком цієї абсурдної та рецидивної гордості. Але цим є також всі малі та великі напади на життя, на істину, на братерство, що спричиняють різноманітні форми загальнолюдської, суспільної та екологічної деградації. І за все це ми хочемо й повинні перед Богом, ближніми та створінням, взяти на себе відповідальність», – сказав понтифік.

Натомість Папа подякував батькам та педагогам, які «формують дітей та підлітків з почуттям громадянської відповідальності та етики».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/vatikan/69566/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как бороться с детскими страхами? Выбираем качественные часы - Rolex Daytona Высококачественная женская и мужская обувь Выбор автомобильных дисков Бездепозиты и онлайн казино с украинской пропиской рекламирует портал Playmaxima

Публикации