Папа обмив ноги в’язням – католикам, православному, мусульманину та буддисту

30.03.2018 16:46 3

Папа обмив ноги в’язням – католикам, православному, мусульманину та буддисту

Папа Франциск у Великий Четвер 29 березня відслужив Святу Месу у римській в’язниці «Regina Coeli». Про це повідомляє Радіо Ватикану.

Наслідуючи жест Ісуса під час Тайної Вечері, Римський Архиєрей обмив ноги дванадцятьом в’язням. Це були вихідці з семи країн: 4 італійці, 5 філіппінців, 2 марокканців, молдаванин, нігерієць та сьєра-леонець. Восьмеро з них – католики, один – православний, інші – мусульмани та буддист.

Звертаючись до присутніх, Папа нагадав слова Ісуса до своїх учнів після вмивання ніг: «Я дав вам приклад, щоб і ви те саме чинили».

«Сьогодні я, такий же грішник, як і ви, представляю Ісуса, є Ісусовим посланцем. Сьогодні, коли схилюся перед кожним з вас, подумайте: “Ісус ризикнув в особі цього чоловіка, цього грішника, щоб прийти до мене та сказати, що любить мене”. Ось що значить служіння! Таким є Ісус: Він ніколи не залишить і ніколи не втомлюється нам прощати», - наголосив Папа Франциск.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/vatikan/70639/

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказ курсовой работы по выгодным условиям Илюха-решает: справимся с любыми задачами и упражнениями Онлайн площадка sevens.igra-slot не позволит заскучать даже требовательному геймеру Как не ошибиться с выбором табака для кальяна Приятное времяпровождение с огромнейшим количеством подарков и призов

Публикации