«Папа для України» виділив понад 2 млн грн на капремонт опікового відділення у Краматорську

23.02.2018 1:44 3

«Папа для України» виділив понад 2 млн грн на капремонт опікового відділення у Краматорську

«Капітального ремонту в цьому відділенні не було понад 50 років. Зважаючи на те, що з початку антитерористичної операції саме воно, фактично, виконує функції обласного опікового відділення, а серед його пацієнтів є й постраждалі внаслідок обстрілів, проблема його відновлення була більш ніж актуальна», – підкреслила керівниця соціального відділу АМ «Еммануїл» Галина Кучер під час присвяченої відкриттю прес-конференції.
У межах профінансованого проекту було відремонтовано шість палат, кімнату санітарної гігієни для хворих, операційну, передопераційну, маніпуляційний кабінет, перев’язочну, коридор другого поверху, два санвузли, санітарну кімнату зі спеціальною ванною, кабінет лікаря, сходові марші, хол; встановлено водонагрівачі й кондиціонери. Крім того, у відділенні встановили підйомний механізм (ліфт-підйомник) для транспортування лежачих пацієнтів на другий поверх до операційних, палат і реанімації.
За словами завідувача опікового відділення Олега Андрєєва, саме брак ліфта був одною з найгостріших проблем – лежачих пацієнтів з тяжкими опіками медсестри й лікарі виносили на другий поверх на руках. «Також ми отримали інструменти для лікування пацієнтів із важкими опіками й нове медичне обладнання, наприклад, апарат вакуумної терапії – найсучасніший метод лікування опікових ран», – зазначив Олег Андрєєв.
Опікове відділення в Краматорську надає допомогу мешканцям усієї півночі Донецької області, обслуговуючи левову частку всіх пацієнтів – 800 осіб на рік.
У прес-конференції та відкриті відділення також взяли участь заступник міського голови Юрій Люлька, головний лікар КМУ № 3 Олена Катальникова та представники обласного департаменту охорони здоров’я, які подякували акції «Папа для України» й АМ «Еммануїл» за допомогу в ремонті й осучасненні медичного закладу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Фотомагниты по хорошей цене Преимущества работы в ломбарде. Доверяйте вопрос разработки сайтов профессионалам Шторы плиссе – лучший выбор современной хозяйки Отличная частная клиника в Киеве

Публикации