Папа виділив $ 100 тисяч постраждалим від вулкану в Гватемалі

21.06.2018 23:33 0

Папа виділив $ 100 тисяч постраждалим від вулкану в Гватемалі

Папа Римський пожертвував через Департамент служіння цілісному розвитку людини початковий внесок у розмірі 100 тисяч доларів для допомоги населенню Гватемали, що постраждало від недавнього виверження вулкану Фуего.

Як повідомляє Радіо Ватикану, пожертва Єпископа Рима стане частиною численних ініціатив Католицької Церкви, в яких беруть участь різні єпископські конференції та благодійні організації, надаючи невідкладну допомогу жителям регіону.

За повідомленням Зали друку Ватикану, це є також вираженням духовної близькості та батьківської підтримки Папи Римського людям, постраждалим від руйнівного природного катаклізму.

За останніми даними, від виверження вулкану постраждали понад 1,7 мільйона чоловік, близько 13 тисяч людей були змушені покинути свої домівки; стихійне лихо забрало життя понад ста осіб, близько шістдесяти гватемальців отримали поранення.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/71552/

Следующая новость
Предыдущая новость

Всё, что нужно знать о табаке для кальяна Fumari (Фумари) Чистая вода от компании «АкваПро» с доставкой по Киеву Первый миллион в казино онлайн Лавина на сайте sherbanirada.poltava.ua Большой выбор качественных диванов по выгодным ценам в Тернополе Ламинат самого лучшего качества в Днепре

Публикации