Окружний адмінсуд Києва переніс розгляд апеляції щодо ліквідації УПЦ КП

17.10.2019 2:00 0

Окружний адмінсуд Києва переніс розгляд апеляції щодо ліквідації УПЦ КП

Окружний адміністративний суд Києва переніс розгляд апеляції щодо ліквідації Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП).

Про це 16 жовтня повідомляє кореспондент телеканалу ZIK з місця події.

За його словами, наразі судове засідання у справі закінчилося. УПЦ хотіла відводу суддів, але цього не сталося. Судді вважають, що для відводу немає причин.

По суті справи нічого не розглядали. Продовжувати розгляд буде інший суд. Дату та час обіцяли повідомити завтра.

Нагадаємо, в окружному адміністративному суді Києва триває розгляд двох судових справ за позовом Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП). Перша із них щодо незаконних дій Міністерства культури з визнання Статуту УПЦ КП таким, що втратив чинність. Друга справа щодо незаконності так званої Ліквідаційної комісії УПЦ КП, яку створила ПЦУ. Попередньо, судді, які розглядають ці справи, ухвалили рішення, що на час розгляду всі реєстраційні та інші дії Ліквідаційної комісії ПЦУ будуть зупинені. ПЦУ вважає ці рішення незаконними і подала апеляцію.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/jurisprudence/77469/

Следующая новость
Предыдущая новость

Экспресс займ быстро и выгодно Лучшие курсы английского языка в Донецке Игольные швейные машинки от лучших производителей Тест ДНК по отцовской линии Где купить одежду и аксессуары для собак оптом

Публикации