Одну з найбільших великопісних місій для українських заробітчан Італії розпочав священик УГКЦ

06.03.2018 16:31 3

Одну з найбільших великопісних місій для українських заробітчан Італії розпочав священик УГКЦ

Священик у духовних настановах говорить про літургію, покаяння і молитву, важливість цих середників на шляху до пізнання Бога. Окрім голошення духовних наук, отець Василь Баглей зустрічається з українською молоддю, жінками зі спільнот «Матері в молитві» та людьми старшого віку. У кожній станиці відбуваються різноманітні богослужіння, сповідь, хресна дорога, зустрічі в малих групах, родинні зустрічі тощо.
У рамках місійного візиту уже відбулося паломництво до Нерукотворного Спаса з Едесси у храмі Святого Вартоломея міста Генуя та літургія у місті Савонна. Знаковим стало те, що архієпископ Генуї та кардинал Анджело (Баньяско) спільно з українцями молився хресну дорогу.
Отець Василь Баглей є сотрудником храму Успіння Пресвятої Богородиці смт Козова (Тернопільщина). Право здійснювати уряд місіонера Божого милосердя священик отримав з благословення Франциска, папи Римського. З моменту отримання уряду проповідник регулярно проводить місії у Тернопільсько-Зборівській архієпархії та поза її межами, а прибув до Італії на запрошення о. Віталія Тарасенка, місцевого священика УГКЦ, вихідця з Тернопільщини.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Між духовенством та районною владою Рівненщини відбувся благодійний футбольний матч Вячеслав Моше Кантор – великий человек современности Купив дизельный компрессор, вы будете на шаг впереди Доверяйте вопрос разработки сайтов профессионалам «Квадродрайв»

Публикации