Одеський священик УПЦ (МП) каже, що не сідав за кермо п'яним

23.05.2018 23:22 12

Одеський священик УПЦ (МП) каже, що не сідав за кермо п'яним

Благочинний Кілійського округу УПЦ (МП) о. Михайло Павлишин, який на дорозі Т1628 Вилкове - Спаське, біля заправки «Petroll» скоїв ДТП, стверджує, що був тверезий. Про це о. Михало розповів у коментарі «Бессарабия INFORM», повідомляє ODESSA.net.ua.

Cвященнослужитель УПЦ (МП) не заперечує факт ДТП. Але повідомлення про те, що він перебував за кермом на підпитку, назвав брехнею.

За його словами, у середу, 16 травня, на автомобілі BMW X5 з болгарськими номерами він направився з Одеси у Вилково. З ним у машині перебував керівник недільної школи. Більше нікого у салоні не було, переконує священик. Під час руху, на повороті, священик збавив швидкість, проте зачепився за узбіччя, не справився з керуванням і врізався у дерево. У результаті ДТП постраждало тілько авто.

Згодом до них на допомогу підбігли співробітники заправки, що знаходиться поруч. Переконавшись, що все в порядку, священик звернувся до заправників з питанням, чи не може хтось підвезти їх до Вилково, оскільки на 10 ранку там була призначена Служба.

«Мене бачили священнослужителі, парафіяни храму в Вилково, охоронці, бухгалтер - ніякого запаху алкоголю навіть близько не було. Це багато хто може підтвердити і обов'язково це зроблять, оскільки я буду писати заяву в поліцію про наклеп», - переповідає свою версію о Михайло.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація про ДТП за участю нетверезого священика УПЦ (МП) Михайла Павлишина. Після інциденту священнослужитель нібто виліз з-за керма, зняв номери і пішов з супутницею. На місце водія, як повідомлялося, сів його син.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/71226/

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальные подарки девушкам на 8 марта Невероятная история Арслана Джумаева, переехавшего из Туркменистана в США Лечение косоглазия в клинике Эксимер Актуальные новости Казахстана и Алматы Медичне обладнання для діагностики захворювань, реанімацій, операційних, кардіології, гінекології

Публикации